Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poziv za učešće na treningu “Javne politike i podnošenje inicijativa”

mladi1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.11.2016. u 11:08

Omladinski klub Nikšić pozvao je nevladine organizacije i institucije koje su registrovane na teritoriji opštine Nikšić da predlože svoje članove za učešće na treningu "Javne politike i podnošenje inicijativa" koji će biti organizovan u sklopu treninga "Informiši se, uključi se".

Cilj treniga je da se mladi Nikšića upoznaju sa procesima donošenja odluka, lobiranju, načinu podnošenja inicijativa, ali i da tokom treninga predlože inicijative koje će biti pokrenute pred nadležnim organima lokalne samouprave, čime će postati aktivniji i informisaniji članovi društva i svoje znanje moći da prenosu vršnjacima.

Uslov je da učesnici imaju od 15 do 30 godina i da popune upitnik koji se nalazi na linku https://docs.google.com/forms/d/1zPRs3fjayONbSMTHm2TjJrsPVXpohVcvVpbBbmYUSGs/edit, najkasnije do 13. novembra u 23.59h.

Projekat je finansiran kroz program lokalne inicijative mladih ALD Nikšić, kao dio projekta Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana finansiranim od strane EU.

​Dodatne informacije mogu se dobiti na mejl [email protected] ili na broj telefona 069/958-118.​

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.