Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Praznik mimoze u Nikšiću 13. februara

Turistička organizacija Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 10.02.2024. u 08:08
Karavan 55. Praznika mimoze stiže u Nikšić u utorak, 13. februara, kada će gradom proći svečani defile mažoretki i gradske muzike.

''Defile će krenuti Njegoševom ulicom od kružnog toka i stići na Trg slobode, gdje će građani imati priliku da uživaju u čarima mimoze. Pored mažoretki i gradske muzike, u programu će učestvovati trombonjeri i klovnovi'' naveli su iz Turističke organizacije.

Iz TO pozvali su građane da posjete manifestaciju i osjete miris mora i čari mimoze.

Početak manifestacije predviđen je u 12h, a trajaće sat vremena.

''U ovoj uličnoj promociji dijeliće se mimoza, a gradska muzika i mažoretke imaće svoj tradicionalni nastup, prilikom kojeg će promovisati program 55. Praznika mimoze'', najavili su iz TO.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, nakon dobijanja potvrde i releventnih informacija, privremeno obustaviti priznavanje fakultetskih diploma stečenih na fakultetima u Bosni i Hercegovini koji su obuhvaćeni istragama tamošnjih nadležnih organa, a do okončanja postupaka, u cilju zaštite javnog interesa Vlade Crne Gore. To je jedan od zaključaka Vlade usvojen na predlog Ministarstva.
  Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu ,,Rade Perović” u Velimlju, nakon što je nevrijeme pričinilo štetu na objektu.