Preko pogača do većih prinosa meda

page_pcele
  • Autor onogost.me
  • 22.09.2015. u 18:45

Nevladina organizacija “Matica Banjani” danas je održala info dan o projektu “Unapređenje poloprivrede, poboljšanje uslova kvaliteta života u seoskim i prigradskim naseljima”. 

Tom prilikom su predstavili savremenu opremu za razvoj pčelarstva u Banjanima i okolini, koju su nabavili sredstvima odobrenim na Konkursu.

“Glavni cilj projekta je pokretanje mini linije za proizvodnju pogača neophodnih za prihranu pčelinjih društava u cilju jačanja društava i poboljšanja prinosa meda po društvu”, rekao je Radomir Pejović, direktor organizacije.

Projekat je podržan na konkursu za sufinansiranje projekta nevladinih organizacija u Opštini Nikšič za 2015. godinu.

Članovi ove nevladine organizacije iskoristili su priliku da Dnevnom centru u Nikšiću doniraju svoje proizvode.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predstavnici Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem postigli su dogovor sa Sindikatom prosvjete o povećanju plata. On je nakon sastanka kazao da su postigli održivo rješenje koje podrazumijeva 10 odsto bruto povećanje zarada od 1. jula, a od početka školske godine kumulativno povećanje 17 odsto neto. Sjutra će biti potpisan sporazum kojim će Vlada garantovati sve što je danas obećala, nakon čega će se oglasiti Glavni odbor Sindikata prosvjete.
Država Crna Gora - Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija tužila je Sindikat prosvjete Crne Gore, radi utvrđivanja nezakonitih odluka o štrajku Sindikata prosvjete Crne Gore, kao i Akta o minimumu procesa rada za vrijeme granskog štrajka u oblasti obrazovanja.