Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U Nikšiću uhapšene dvije osobe, oduzeti droga, oružje i vozila

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 28.06.2024. u 08:25
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić. u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala i Sektora policije posebne namjene, kao i Sektora granične policije, preduzimajući planske aktivnosti usmjerene prema članovima organizovaniih kriminalnih grupa i operativno interesantnih lica, izvršili su pretrese na više lokacija u Nikšiću i lišili slobode dvije osobe.

''Naime, pretresima stanova i drugih prostorija koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa i operativno interesantna lica na teritoriji Nikšića, pronađeno je oko 20 pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana i opojna droga kokain, vaga za precizno mjerenje, tri puške od kojih jedna sa optičkim nišanom, kao i 40 komada municije različite vrste i kalibra, te panci'', navodi se u saopštenju Uprave policije i dodaje da su tom prilikom oduzeta i dva vozila visoke klase, od kojih jedno blindirano vozilo.

U akciji policije koja je izvedena u ranim jutarnjim časovima uhapšene su dvije osobe.

''Slobode je lišen D.Ć. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je P.M. slobode lišen zbog prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga'', saopštili su iz policije.

Tokom prethodnih dana, kako su rekli, službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ - Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, slobode su lišili pet lica, od kojih dva zbog krivičnih djela, a tri zbog prekršaja iz oblasti zloupotrebe droga.

''Oduzeta droga, oružje i vozila će biti predmet daljih vještačenj'', navodi se u saopštenju Uprave policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.