Pridružite se akciji portala Onogošt „Stop vandalizmu“

16111795_176792776133197_921018211_n
Nina Rakojević
  • Autor onogost.me
  • 15.01.2017. u 08:17

Opet su vandali u centru pažnje. Ali samo zato što se rijetko kad sazna ko stoji iza obijensih postupaka zbog kojih gradski mobilijar ne može često ni „jutro da dočeka“. 

Naš portal poziva sve građane, civilni sektor, privredne subjekte, da nam se pridruže u akciji „Stop vandalizmu“ kako bi zajednički pokušali da ovom gradu vratimo dostojanstvo koje zaslužuje, jer šačica nevaspitanih i obijesnih ne može dovijeka kriviti sliku Nikšića.

Ovom prilikom molimo sve koji su u mogućnosti da nam dostave dokaze, pogotovo video snimke, ako postoje zabilježeni, počinilaca koji su uništili novogodišnji ukras na trgu, kao i onih koji su počupali kablove prije nekoliko noći sa pametne klupe kod zgrade Tehnopolisa.

Vjerujemo da svi želimo dobro ovom gradu, a represija je izgleda  jedini način da se vandalizmu stane na kraj, iako nijesmo baš za to.

Tekstovi u medijima, brojni apeli, izgleda da nemaju efekta pa obijesni pojedinici nastavljaju da uništavaju gradski mobilijar. Mi ćemo uz vašu pomoć pokušati da tome, na ovaj način, stanemo na kraj. 

Zato, šaljite nam ubuduće video snimke sličnih prkršaja, ukoliko se ponove, a mi ćemo ih procesuirati kod nadležnih službi.

Stop vandalizmu!

        Redakcija portala Onogošt

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.