Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prijave za Vaskršnji bazar do 16. aprila

TO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 10.04.2024. u 08:09
Opština Nikšić uputila je javni poziv lokalnim subjektima da proizvodima upotpune ponudu na Trgu slobode za Vaskršnji bazar "Nikšić od praznika do praznika - od Vaskrsa do slave grada", u periodu od 25. aprila do 15. maja.

“Na poziv se mogu prijaviti pravna i fizička lica registrovana za obavljanje djelatnosti, koja se bave proizvodnjom ili prodajom suvenira, umjetnina, rukotvorina sa akcentom na proizvode koji oslikavaju date praznike, kao i proizvođači različitih vrsta poslastica (poput medenjaka, kolača, krofnica) koje dočaravaju praznik”, navode iz Opštine.

Dodaju da uz kompletno popunjenu prijavu (koja je sastavni dio javnog poziva), neophodno je priložiti: dokaz o registraciji djelatnosti kod nadležnog državnog ili lokalnog organa; potvrdu Poreske i Uprave lokalnih javnih prihoda o izmirenim obavezama i fotografije proizvoda koji se planiraju izlagati.

Rok za podnošenje prijava je do 16. aprila do 15 sati. 

Prijava sa neophodnom dokumentacijom može se predati na Građanskom birou u zgradi Opštine Nikšić, sa naznakom „Prijava za kućice na Trgu slobode za Vaskršnji bazar“, ili na e-mail adresu: [email protected].

Organizator obezbjeđuje besplatno korišćenje 10 drvenih kućica zainteresovanim korisnicima u navedenom periodu.

“Izlagači će biti odabrani od strane Komisije, koju će formirati organizator. Komisija za dodjelu drvenih kućica prilikom odabira izlagača vodiće se kvalitetom proizvoda, inovativnošću i kreativnošću, kao i podjednakom zastupljenošću proizvoda. S obzirom na ograničen broj izlagača, organizator zadržava pravo izbora izlagača”, saopšteno je iz lokalne uprave.

Poziv kao i prijava za učešće mogu se naći na zvaničnom sajtu Opštine Nikšić www.niksic.me.

Sve informacije vezane za poziv i prijavu učešća možete dobiti u Službi za saradnju, poslove predsjednika i informisanje, na prvom spratu Opštine Nikšić, u kancelariji br. 15, ili na tel.: 040/214-239.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
  U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.