Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prijem za dobitnike nagrade „Iskra“

SO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 17.02.2024. u 07:46
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković upriličio je prijem dobitnike godišnjih nagrada i priznanja za filantropiju „Iskra“ Denisonu i Merljindu Beriša, Dragoljuba Radulovića i Radovana Petranića, navodi se u saopštenju Službe za skupštinske poslove Opštine Nikšić.

„Želim izraziti najiskreniju zahvalnost i duboko poštovanje prema vama, jer na djelu pokazujete šta znači biti odgovoran i raditi za opšte dobro. Vaša djela su putokaz svima, ali i dodatni motiv i obaveza da uvijek budemo uz 'bližnjeg svog'. Dobrotvoritelji i dobročinitelji jesu istinske iskre koje svjedoče da ljubav, empatija, nesebičnost, humanost…, moraju biti temeljne vrijednosti ovog društva. Nikad nije bilo lako biti čovjek među ljudima, ali dok je onih koji dobro čine - dobru se možemo nadati.“, istakao je Vuković, stoji u saopštenju.

Dobitnici „Iskre“ istakli su da ih humanitarni rad čini srećnim i ispunjenim, i pozvali sve da im se pridruže u narednim akcijama, dodaje se.

Sagovornici su bili saglasni u ocjenama da Nikšiću služi na ponos što su četiri od deset "Iskri" stigle u grad pod Trebjesom.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Niko se ne kocka sa Fondom PIO i sve penzije, osim minimalnih biće uvećane već u januaru, kazala je gostujući u Jutarnjem programu TVCG ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić.