Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prikupljena sredstva za Jelenu, bravo, sugrađani!

NVF Humanost
 • Autor onogost.me
 • 26.12.2023. u 14:00
Sredstva za mladu Nikšićanku Jelenu Pavlović (31), koja boluje od karcinoma grlića materice, prikupljena su u cjelosti za nekoliko sati.

„Za svega nekoliko sati prikupljeno je 5.450 eura, koliko je bilo potrebno kako bi Jelena sprovela operativni zahvat u Novom Sadu. Želimo joj mnogo sreće“, saopšteno je ispred platforme humanost.com, putem koje je pokrenuta akcija za prikupljanje sredstava.

Jelena je do ove godine vodila normalan i srećan život i planirala potomstvo. Ali, teško saznanje za ovu mladu ženu preokrenuo je njene planove, zbog čega se obratila za pomoć platformi humanost.com, nakon čega je hitno pokrenuta akcija u cilju prikupljanja pomoći za operaciju, kazali su ispred platforme humanost.com.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  3

   1. Da je doktori spase.
    A Bog će malo pomoći!
    Želim joj od srca, da joj pomognemo svi i Bog i doktori!

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) sjutra neće raditi, osim u hitnim slučajevima, saopšteno je iz tog resora.
  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.