Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prikupljena sredstva za liječenje desetogodišnje Sofije

Fondacija Budi human
 • Autor onogost.me
 • 06.12.2023. u 11:35
Za Sofiju Šušić, desetogodišnju djevojčicu iz Nikšića koja boluje od rijetkog oboljenja u razvoju mozga, prikupljena su sva potrebna sredstva za njeno liječenje u jako kratkom roku.

"Pomoć za Sofiju obezbijeđena je velikodušnim donacijama pojedinaca i humanih subjekata, a izvršen je i transfer novca sa Opšteg računa Fondacije u iznosu od preko 7.000 eura kako bi Sofija što prije otišla na potrebno liječenje", saopštio je ispred Fondacije, osnivač Goran Jovanović.

Sofija je 103. dijete za koje je, posredstvom Fondacije "Budi human", obezbijeđeno liječenje.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crna Gora je ispunila standarde Istanbulske konvencije kada je riječ o smještajnim kapacitetima u skloništima za žrtve porodičnog nasilja, piše u dokumentu „Prijedlog I Priloga Izvještaju Evropske komisije o Crnoj Gori 2024“, koji se odnosi na period od 15. aprila 2023. do 1. aprila 2024.
  Elektroprivreda Crne Gore i Opština Nikšić će u četvrtak, 27. juna, sa početkom u 19 časova, na platou ispred Doma revolucije, otvoriti izložbu i organizovati uručenje nagrada za pet nagrađenih radova koji su učestvovali na konkursu za idejno arhitektonsko rješenje stambeno- poslovnog kompleksa “Sunčani grad”.