Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pripadnik Vojske spasio radnika Pošte koji je sletio u kanal u Brezoviku

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 21.03.2024. u 08:22
Pripadnik Vojske Crne Gore Andrija Mađarić spasio je muškarca koji je juče imao saobraćajnu nezgodu kod mosta u Brezoviku, kada je sletio u kanal pored puta i dugo ležao bez svijesti.

Mađarić je Portalu RTCG ispričao da se vozio sa kolegom Milinkom Manojlovićem kada ih je pored puta zaustavila osoba koja im je kazala da čovjek upao u kanal pored puta i da je dugo bez svijesti, ali da tareba više ljudi kako bi ga izvukli.

"Odmah smo sišli dolje, jer osoba koja nas je zaustavila nije mogla sama da priđe tom kanalu. Pozvali smo Hitnu pomoć, a do tada smo ga izvukli nekih dva metra iz kanala, stavili smo ga na stranu, kako se ne bi ugušio, jer nije bio pri svijesti i imao je povrede glave. Vjerovatno je pri padu sa motora udario jako glavom", opisao je Mađarić.

Čim su ga okrenuli na stranu, osvijestio se, ali je bio dezorjentisan.

"Hitna pomoć je brzo došla za nekih desetak minuta najviše. Odvezli su ga do Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) jer je imao povrede i bojali su se da nema unutrađnja krvarenja pa su morali da ga snime. Sjutradan sam zvao KCCG da provjerim kako je i čovjek je na svu sreću dobro", kazao je Mađarić.

Muškarac koji je doživio nesreću je radnik Pošte Crne Gore, a prilikom pada je vozio službeni motor.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  4

  1. Spasila ga je osoba koja ih je zaustavila i tražila pomoć. Znam Andriju, vrhunski je čovjek, ali ovo je samo propaganda VCG.

  2. Crnogorkastoposto

   Bravo za naseg branitelja zemlje. Ovaj momak uliva nadu sa jos ima dobrih i savjesnih ljudi.❤️❤️❤️

  3. Dragi kolega je hvala Bogu dobro ali nije tačno da je prevežen u KCCG,već je zbrinut u NK bolnici i već je istu noć pušten iz iste,ne pravite od muve medjeda!
   P.S. I Čaradje nije u Plužinama već u Goliji,prije nego objavite neku priču prvo uzmite dobre informacije,a ne da trčite da objavite prvi vijest!

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) sjutra neće raditi, osim u hitnim slučajevima, saopšteno je iz tog resora.
  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.