Projektor za Srednju ekonomsko-ugostiteljsku školu od Savjeta MZ Župa Nikšićka

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 17.02.2023. u 12:30
Savjet MZ Župa Nikšićka Srednjoj ekonomsko- ugostiteljskoj školi u Nikšiću obezbijedio je vrijednu donaciju za potrebe organizovanja nastave u kabinetu Crnogorskog- srpskog, bosankog i hrvatskog jezika, saopšteno je iz Savjeta.

Predsjednik Savjeta Dragoljub Radulović toj ustanovi je uručio projektor, što će, kako ističu, značajno unaprijediti i olakšati izvođenje nastave iz tog predmeta.

“Savjet MZ se vodio činjenicom koliki značaj ova ustanova ima u nikšićkom obrazovnom procesu, a isto tako ovom skromnom donacijom se, na simboličan način, želimo zahvaliti na sve ono što je ova ustanova učinila za generacije župske djece koje su sticale znanje u njoj. Vjerujemo da ćemo svi zajedno doprinijeti sa se ova ustanova što više razvija i osavremenjuje što će najviše koristiti djeci koja u njoj stiču znanja. Ulaganje u pravilan razvoj mladih je najbolje ulaganje pa svim društvenim činiocima to treba da bude osnovna vodilja”, navode iz Savjeta.
Direktor ustanove Danilo Drekalović je kazao da je prijatno iznenađen ovim gestom Savjeta MZ Župa nikšićka i izrazio punu zahvalnost na poklonu koji je od tog Savjeta stigao.
Predmetna profesorica Vesna Josipović se zahvalila na donaciji i kazala da će ista značajno poboljšati kvalitet nastave.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.