Pronađeno i oduzeto oružje i municija u ilegalnom posjedu

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 04.08.2023. u 15:15
Policija u Nikšiću je pretresom pronašla i oduzela dva komada oružja i municiju u ilegalnom posjedu.

“Nikšićka policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi R.M. (59) iz Nikšića, kojom prilikom su pronašli i oduzeli pištolj marke „Crvena Zastava“ cal. 7,65mm, lovačku pušku marke „Crvena zastava“ i 47 komada municije različite vrste i kalibra”, navodi se u saopštenju Uprave polcije.

Po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću, koji je obaviješten o događaju, oduzeto oružje i municije biće upućeni na vještačenje u Forenzički centar Uprave policije, nakon čega će izvršiti pravnu kvalifikaciju događaja.

“Osim toga, službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ su, u okviru aktivnosti usmjerenih na suzbijanju i sprječavanju zloupotrebe opojnih droga, prethodnih dana, prekršajno procesuirali 15 lica zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga”, zaključuje se u saopštenju UP.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Turistička organizacija (TO) Nikšić i NVO „Ljubitelji Slanog jezera“ sjutra organizuju prvu "Čorbijadu" na Slanom jezeru (imanje Jokića).