Propaganda bar: Humanitarna svirka za Borisa i Savu

13823376_1815153012046659_810280451_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 27.07.2016. u 16:14

Članovi benda "Kriza identiteta", u saradnji sa Propaganda barom, večeras organizuju humantarnu svirku u tom nikšićkom lokalu.  

Gitarista Dalibor Petković kaže za naš portal da im je cilj da u narednom periodu organizuju seriju svirki na otvorenom i tako skupe novac potreban za liječenje naših teško oboljelih sugrađana. 

Večerašnja svirka biće organizovana za teško oboljele Borisa i Savu, čija prezimena, kako kaže Petković, mora po njihovoj želji čuvati u tajnosti.

„Ti maldići ne žele ni da se zna od čega boluju, ponos je i u tako teškoj situaciji u pitanju, pa ih moramo razumijeti. Kada skupimo novce mi ćemo sve to uplatiti na žiro račune. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje i naše drage kolege da nam se pridruže“, kazao je Petković i dodao da će svirka početi u 21h, a  posjetioci će imati obavezu da doniraju simboličnih 0,50 centi kako bi platili stolicu i time pomogli čitavu akciju, a dio prihoda doniraće i Propaganda bar. 

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori jutros je najviše snijega na Žabljaku 80 centimetara, objavljeno je na sajtu Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
U nižim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, dok su mjestimično mokri u centralnim i sjevernim predjelima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
Na Vučju je visina sniježnog prekrivača oko metar. Što se tiče samih skijališta, biće otvorena tokom vikenda, danas i sjutra, i velika staza i mala staza, kazala je portalu Onogošt direktorica Turističkog kompleksa Vučje Anđa Vukčević Zorić.