Protest na Bogetićima, bez blokade saobraćaja

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 13.12.2022. u 17:34
Nekoliko desetina građana Nikšića protestvovalo je na Bogetićima nakon sinoćne najave građanskog aktiviste Predraga Vušurovića da će građani zbog ponovnog usvajanja Zakona o predsjedniku blokirati svaki grad u Crnoj Gori.

Okupljeni građani organizovali su vožnju od Nikšića do Bogetića bez prekida saobraćaja.

Nakon što je su sinoć u Parlamentu po drugi put usvojene izmjene Zakona o predsjedniku, aktivista Predrag Vušurović obratio se okupljenim građanima i ocijenio da je  “izdaja po dubini ovim glasanjam potvrđena”.

“Odgovor na to može da bude samo blokada. Biće skupa u subotu veče, a do tada, od sjutra blokiranje svih crnogorskih gradova”, poručio je on.

Blokade u ostalim opštinama za sada nijesu organizovane.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.
  U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.