Rade Dubljević podlegao povredama

nasa_ilustracija_-_koristiti_2
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 28.11.2015. u 11:52

Od posledica saobraćajnog udesa koji se dogodio prije desetak dana u prigradskom naselju Ozrinići nadomak Nikšića, preksinoć je na odjeljenju neurohirurgije podgoričkog Kliničkog centra povredama podlegao Nikšićanin Rade Dubljević (21).

Naime, Dubljević je teško povrijeđen u udesu koji se 18. novembra tokom večernjih sati, dogodio u neposrednoj blizini “Ramonda” u Ozrinićima kod Nikšića.

Dubljević se u automobilu marke BMW vozio sam iz pravca grada, kada je na pomenutom mjestu izgubio kontrolu nad vozilom, izletio sa puta i isprevrtao se.

Dubljević je sa povredama glave, u stanju kome i prelomom desne noge primljen u nikšićku bolnicu odakle je, nakon ukazane ljekarske pomoći, prevezen u podgorički Klinički centar

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.
U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, mjestimično je smanjena vidljivost, a mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).