Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radoš Lješković uhapšen u Nikšiću

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 05.06.2024. u 10:36
Nikšićka policija uhapsila je juče Radoša Lješkovića u tom gradu, nakon što je 25. aprila samovoljno napustio prostorije ustanove u kojoj se nalazio, odnosno Specijalnu bolnicu za psihijatriju u Dobroti, prenosi portal RTCG.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su 4. juna, u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, preduzimajući intenzivne mjere i radnje na terenu, locirali i lišili slobode lice R.LJ.(42), koji je 25. aprila samovoljno napustio prostorije ustanove u kojoj se nalazio.

Postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi Ž.J. (31) iz Nikšića u kojima je pored imenovanog pronađeno i lice R. LJ.

Takođe, prilikom pretresa, pronađeno je i oduzeto vozilo visoke klase, manja količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i djelovi vatrenog oružja, koji će biti predmet daljeg vještačenja", piše u saopštenju Uprave policije.

Navodi se da je sa događajem upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću po čijem je nalogu R.LJ. lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, dok će protiv Ž.J. biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci