Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radulović: U novom vrtiću moraju raditi samo kadrovi iz Župe

dsc_4658_1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 02.02.2016. u 08:17

Izražavajući zadovoljstvo što se narednih dana može očekivati početak nastave i prijem prve djece u novosagrađeni vrtić u Župi, Predsjednik Koordinacionog odbora te mjesne zajednice, Dragoljub Radulović, upozorava nadležne da ni ne pomišljaju da tu zaposle kadorve koji nijesu iz Župe.

„ Sjenku na početak rada vrtića ovih dana bacju informacije o kadrovima koji će biti zaposleni u njemu. Župljani ne žele ni da pomisle da će i jedan planirani radnik u vrtiću biti zaposlen, a da nije sa teritorije ove mjesne zajednice. U ovim vremenima kada je svako radno mjesto za mještane Župe nikšićke zlata vrijedno, iluzorno je i pomisliti da se u novosagrađenom vrtiću pokuša zaposliti i jedan kadar sa strane , a da stanovnici Župe, koji imaju traženu kvalifikaciju za potrebna radna mjesta, budu zaobiđeni“, ističe Radulović zaključujući da na tome inisistiraju ne zato što smatraju da su kadrovi iz Župe bolji od drugih, već zato što, kako ističe, žele na taj način da bar malo poprave i onako sumornu ekonomsku stvarnost u Župi.

On poručuje da svaki drugi izbor ne bi prihvatili jer bi to bila priča u koju niko ne bi povjerovao.

„ Očekujemo od Ministra, Predraga Boškovića , da prije nego što dođe da svečano otvori novosagrađeni vrtić, preduzme sve mjere kako bi se izašlo u susret našim krajnje realnim i dobronamjernim očekivanjima. Župa ima kadrove za rad u vrtiću, na Vama je Ministre da ih ne zaobiđete, na zadovoljstvo svih nas“, poručuje Radulović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci