Revijalnom utakmicom završeno prikupljanje novca za uređenje šetališta „Vita Nikolića“

foto_6
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.12.2016. u 09:08

Revijalnom utakmicom u Sportskom centru, između timova nikšićkih lokala i volontera NVO „Naša Budućnost“, juče je realizovana manifestacija „Igrom za Vitovo šetalište“.

Kako navode organizatori, manifestaciji je prisustvovalo oko 100 gledalaca i sa tom akcijom su prikupili potreban iznos za uređenje dijela šetališta Vita Nikolića pod Trebjesom.

„U martu 2017. godine Nikšićani će dobiti novi lijepo sređeni park. Ovim se ne završavuju aktivnosti vezane za uređenje šetališta, u sledećoj godini već planiramo sledeću akciju uređenja“, poručuje Ilinka Otašević, direktorica te NVO.

U ekipi nikšićkoh lokala su učestvovali: Aleksandar Dragićević (Propaganda Bar), Momo Malović (Floyd), Radomir Peković (Atrijum), Ivan Pejaković (MoKador), Rajko Tomić (Jerry lounge bar), Stojan Kostić (Peron) i svoje odsustvo su opravdali lokali Garfild, Passend i Pasaž.

U ekipi volontera NVO Naša Budućnost su učestvovali: Seljami Delija, Marko Miranović, Rade Vilotijević, Filip Mitrović, Milan Otašević, Radoje Tripković i Miloš Mikić.

„Pobjednik ove utakmice je ljubav prema našem gradu“, zaključuje Otašević.

Doprinos ovoj manifestacji su dali i Sportski plesni studio „Royal“, kao i gost iznenađenja naš mladi sugrađanin Ismail Delija.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.