Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rok scena u Nikšiću ujedinjena u pružanju podrške i pomoći za Selenu

16194992_1396504533719449_1044524983988665990_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 27.01.2017. u 15:03

I nikšićki rok bendovi priključili su se akciji prikupljanja pomoći za trogodišnju Selenu Mandić.

Sa tim ciljem će u Sali JU „Zahumlje“ sjutra veče sa početkom u 20h organizovati humanu akciju pod nazivom „Koncert za Selenu“.

U programu će učestvovati Dino Kapetanović i Veljko Vučurović (acoustic Autogeni Trening), Bend Zli, Bend Štrajk Mozga, Petar Šundić i Dino Kapetanović, Punkriot, Willie and Grounskeepires i Podroom.

“Veliko je zadovoljstvo da u saradnji sa nikšićkim bendovima, Opštinom Nikšić, JU Zahumlje, Bedem festom i Alfa Centrom organizujemo ovu humanu akciju koja ima za cilj pružanje moralne i finansijske podrške za uspješno liječenje djevojčice Selene. Za ovu priliku smo spontano i onako „na brzinu“ animirali neke bendove iz Nikšića, uključujući i Dina Kapetanovića koji je prihvatio naš poziv”, istakao je Petar Šundić, inicijator ove akcije.

Sav novac, koji bude sakupljen sjutra veče, će uplatiti na račun Selenine majke Aide Ramusović.

“Pozivamo sugrađane, ljubitelje muzike i rockenrolla da sjutra veče dođu u Zahumlje i da kupovinom ulaznice, čija cijena iznosi simboličnih 2,00 e podržimo ovu akciju koja prije svega želi da podstakne ljude na solidarnost i humanost”, dodaje Šundić, a ujedno poziva i druge organizacije i relevantne subjekte da se priključe, da aktivno učestvuju i daju svoj doprinos.

Osim navedenih bendova, ovu akciju su podržali Opština Nikšić, JU „Zahumlje“ kao i kompanija Ras Pres u vidu štampanja ulaznica bez novčane nadoknade.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci