Rožajski učenici posjetili drugare iz OŠ “Luka Simonović”

2588c3ab-23b7-4d3e-a332-7bd04b230428
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.06.2019. u 12:28

Učenici VIII-2 odjeljenja OŠ “Luka Simonović”, sa svojim profesoricama Nadom Orbović i Sandrom Đukanović, bili su domaćini vršnjacima iz Rožaja, iz OŠ "Mustafa Pećanin" koji su došli sa svojom profesoricom Bešidom Tiganj.

Ova posjeta je nastala nakon završenog zadatka u okviru projekta “А magical intercultural friendship network”.

“Nakon lijepog prijema i obilaska naše škole, učenicima smo pokazali gradski trg, KUD “Zahumlje”, Muzej i galerije, Sabornu crkvu Sv. Vasilija Ostroškog, park… Djeca su se prelijepo družila i oduševljeni i puni utisaka napustili naš grad. Veliku zahvalnost dugujemo profesorici Bešidi Tiganj i njenim učenicima na posjeti, a i učenicima VIII-2 koji su se pokazali kao pravi domaćini i učinili sve da se njihovi vršnjaci osjećaju prijatno”, kazali su iz škole “Luka Simonović”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.