Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sajam praksi i stipendija za studente i poslodavce

capture
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 31.10.2020. u 19:36

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore prvi put organizuje dvodnevni Sajam praksi i stipendija za studente i poslodavce, 11. novembra, u holu zgrade tehničkih fakulteta, i 12. novembra 2020. godine, u holu Pravnog fakulteta UCG. 

Prvog dana sajma, prakse i stipendije će ponuditi 30 poslodavaca, za studente Arhitektonskog, Biotehničkog, Elektrotehničkog, Građevinskog, Mašinskog i Prirodno-matematičkog fakulteta. 

Na drugom danu sajma, namijenjenog studentima Fakulteta političkih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, na Pravnom fakultetu, biće 20 poslodavaca.

Prijavljeni studenti će imati mogućnost da se predstave i upoznaju sa poslodavcima i njihovom ponudom, prema rasporedu brzih intervjua, u trajanju od 15 minuta, u organizaciji Karijernog centra UCG.

Pravo prijave imaju studenti završne godine osnovnih studija, specijalističkih, kao i studenti master studija, a prijave mogu poslati do subote 7. novembra, 2020. godine.

Studenti se prijavljuju popunjavanjem formulara za prijavu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, sekciji Karijerni centar, gdje su dati i kontakti koordinatora univerzitetskih jedinica i Karijernog centra Univerziteta Crne Gore ([email protected]), kojima treba poslati prijavu elektronskim putem.

Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradi Rektorata, ali svakako, preporuka je da prijavu pošalju elektronskim putem.

Menadžer Karijernog centra Ivica Todorović kazao je da će ovaj događaj biti od velike važnosti za studente, kako  zbog povezivanja studenata sa poslodavcima, tako i zbog potencijalnih prijava na dolazeći Program stručnog osposobljavanja.

On je naglasio da su preduzete sve aktivnosti da se ovaj sajam realizuje u skladu sa poštovanjem mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mještani romskog naselja Brlja u Nikšiću ogorčeni su na lokalnu upravu koja ništa ne preduzima povodom nehigijenskih uslova u kojima žive. U ovom naselju živi oko 70 Roma praktično na izvoru zaraze, bez osnovnih uslova i traže od Opštine preseljenje.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine