Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Saobraćaj na putu Šavnik – Žabljak i dalje u prekidu

142830439_432106198204229_2117852330932978668_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 28.01.2021. u 06:53

Saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak je u prekidu je za sve vrste vozila, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG su kazali da se u Crnoj Gori jutros saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena. Na sjeveru ima snijega na putu i izražena je poledica.

Iz AMSCG-a su savjetovali da se vozi opreznije i upozorili na odrone, povremene jake udare vjetra.

Kamionima sa prikolicom i šleperim zabranjen je saobraćaj na putevima Rožaje – Kula i Berane –Rožaje prevoj Lokve.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča (teritorija BIH) zabranjjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima.

Na putu Dinoša - Cijevna Zatrijebačka zbog bušačko minerskih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Na magistralnom putu Danilovgrad - Podgorica, dionica Komanski most - skretanje za Bandiće zbog radova je neophodna opreznija vožnja, a saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu Lepetani-Tivat zbog priključenja opštine Herceg-Novi na regionalni vodovod promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja –Čajniče od sedam do 19 sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.