“Saradnja i razmjena iskustava važni za region”

SO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 27.04.2023. u 12:59
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, upriličio je prijem za gradonačelnika Svetog Nikole, Dejana Vladeva.

“Sa uvaženim gostom iz Sjeverne Makedonje Vuković je razmotrio moguće pravce saradnje, naročito u oblastima turizma, poljoprivrede i kulture. Tom prilikom, predsjednik Skupštine opštine je istakao da lokalna samouprava u kontinuitetu radi na unapređenju odnosa sa gradovima u regionu, i šire, čija bi iskustva i podrška mogli doprinijeti daljem, sveobuhvatnom razvoju Nikšića”, navodi se u saopštenju Službe za skupštinske poslove.

Posjeta gradonačelnika Vladeva plod je inicijative odbornika Nikole Zirojevića, koju je predsjednik SO rado prihvatio, naveli su iz kabineta Vukovića.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministar prosvjete, Miomir Vojinović, naložio je da se testovi sa eksterne mature ponovo pregledaju i ocijene. Roditelji i maturanti prekinuli su, nakon ove informacije, protest ispred zgrade Ministarstva u Podgorici.
  Grupa maturanata okupila se ispred Ispitnog centra i Ministarstva prosvjete da iskažu nezadovoljstvo time što su pali na ispitu iz maternjeg jezika u sklopu eksterne provjere znanja.