Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Savjet MZ Župa nagradio dobitnike diplome ”Luča”

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 26.05.2024. u 07:52
Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Župa Nikšićka Dragoljub Radulović priredio je juče prijem za učenike OŠ" Dušan Bojović", dobitnike diplome "Luča" i tom prilikom uručio im prigodne poklone i novčane nagrade.

Ove školske godine to su Magdalena Đoković, Sara Žečević i Miloš Krulanović.

''Radulović je čestitao učenicama na postignutom uspjehu u toku dosadašnjeg školovanja i poželio im da tako nastave u daljem školovanja, jer samo tako možemo postati bolje društvo i jedino tako možemo ići putem napretka i prosperiteta'', naveli su iz Savjeta Mjesne zajednice nakon prijema.

Tom prilikom Radulović je zamolio nagrađene da ''nikada ne zaborave svoje mjesto''.

''Kroz sticanje znanja treba da spoznaju potrebu da svojim aktivizmom osnažuju svoje društvo i svoju državu Crnu Goru'', saopštili su iz te Mjesne zajednice i najavili da će nastaviti da pomažu najmlađima iz tog kraja.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crna Gora je ispunila standarde Istanbulske konvencije kada je riječ o smještajnim kapacitetima u skloništima za žrtve porodičnog nasilja, piše u dokumentu „Prijedlog I Priloga Izvještaju Evropske komisije o Crnoj Gori 2024“, koji se odnosi na period od 15. aprila 2023. do 1. aprila 2024.
  Elektroprivreda Crne Gore i Opština Nikšić će u četvrtak, 27. juna, sa početkom u 19 časova, na platou ispred Doma revolucije, otvoriti izložbu i organizovati uručenje nagrada za pet nagrađenih radova koji su učestvovali na konkursu za idejno arhitektonsko rješenje stambeno- poslovnog kompleksa “Sunčani grad”.