Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Savjet vozačima: Izbjegavati vožnju u najtoplijem dijelu dana

amscg1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.07.2016. u 06:18

Auto moto savez Crne Gore (AMSCG) upozorio je danas vozače da zbog visokih temperatura putuju u ranim jutarnjim i kasnim poslijepodnevnim satima.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, i obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset sati i od 14 do 16 sati.

Do 1. avgusta do 1. septembra, od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim motornim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona. Sabraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče - Kolašin - Mojkovac, Podgorica – Sotonići – Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor - Budva - Bar – granični prelaz Sukobin, Podgorica – Cetinje - Budva.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza,vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, vozila za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik - Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Zbog prevoza vjetroturbina na relaciji Luka Bar -Podgorica - Nikšić - Krnovo sabraćaj će povremeno biti obustavljen. Konvoj će pratiti policija.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci