SD: Gašenjem FK Čelik uskraćuje se šansa mladima da razvijaju sportski duh

navijaci-celika-iz-niksica-1341841487-183601
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 03.08.2016. u 14:02

Socijaldemokrate Nikšića izrazile su negodovanje zbog statusa Fudbalskog kluba Čelik, osnovanog 1957. godine, koji je za šest decenija regrutovao mnoga slavna imena iz svijeta fudbala.  

Kako se navodi u saopštenju ove partije, Socijaldemokrate kroz svoj program prepoznaju razvoj i ulaganje u sport kao jednu od bitnih stavki, a sve u cilju poboljšanja i unapređenja ukupnog društvenog ambijenta.

“Sport je opšte društveno dobro, a njegov razvoj ima višestruk značaj, zbog pozitivnih vrijednosti koje afirmiše. Gašenjem FK Čelik, uskraćuje se šansa mladim generacijama da razvijaju sportski i takmičarski duh. Zato je neophodno da se kroz konkretne razvojne politike usmjerene na sport nađu adekvatni izvori finansiranja klupskih i pojedinačnih sportova, te unaprijedi sportska infrastruktura”, saopštile su Socijaldemokrate i dodale da je obaveza svih da daju doprinos da FK Čelik na fudbalskim terenima nastavi  da se takmiči i predstavlja Nikšić, kao grad omladine i budućnosti.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.