Sedam krivičnih prijava zbog više krađa

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 01.12.2023. u 20:49
Policija u Nikšiću je podnijela krivične prijave protiv sedam ljudi zbog sumnje da su počinili krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, saopšteno je iz Uprave policije.

“Krivična prijava podnijeta je protiv N.S. (21) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa na način što je dana 7. novembra, dok se nalazio u stanu vlasništvo oštećene, iskoristio njenu nepažnju i iz novčanika koji joj se nalazio u tašni, otuđio novac u iznosu od oko 300 eura”, navodi se u saopštenju policije.

Za krivično djelo teška krađa odgovaraće I.B. (19), M.B. (27), I.B. (19) i jedno maloljetno lice, svi iz Nikšića, kazali su iz policije.

Oni su, kako se sumnja, u toku noći između 31. oktobra i 1. novembra izvršili provalu i iz kuće oštećenog lica otuđili veću količinu bakra. Dio otuđenog bakra je pronađen na otpadu sekundarnih sirovina i vraćen je vlasniku.

“Protiv D.R. (43) iz Nikšića podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa na štetu strane državljanke. On je, kako se sumnja, 11. septembra  iz otključanog kombi vozila koji je bio parkiran u ulici Radoja Dakića, otuđio više komada adaptera i punjača za elektronske uređaje”, kazali su iz policije.

Navedeni predmeti su, dodaju, pronađeni, privremeno oduzeti i biće predmet daljih vještačenja.

Takođe policijski službenici su protiv F.K. (22) iz Nikšića nadležnom državnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prikrivanje. On je 16. oktobra kupio mobilni telefon za koji je znao da je pribavljen krivičnim djelom.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).
  Privredna društva sve češće ugovaraju rješavanje eventualnih sporova pred Arbitražnim sudom, a prednjače preduzeća čiji su vlasnici stranci, ili čije je sjedište van Crne Gore, saopštili su Danu iz Privredne komore Crne Gore (PKCG).
  Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik, tokom pojačanih kontrola saobraćaja na djelovima magistralnih puteva, uhapsili su državljanina Srbije M.P. (34), koji je pokušao da podmiti policijskog službenika.