Sjutra obnavljanje igrališta pod Trebjesom

nvo
NVO Naša budućnost
  • Autor onogost.me
  • 16.08.2016. u 08:27

NVO Naša Budućnost sa mladim volonterima sjutra u 10 časova počeće obnovu dječijeg igrališta na šetalištu Vita Nikolića pod Trebjesom. 

To je nastavak akcije uređenja šetališta, koju ta NVO sprovodi u okviru programa „Mladi za ljepši izgled zajednice“.

”Program „Mladi za ljepši izgled zajednice“ afirmiše omladinsko djelovanje, a samim tim i razvoj zajednice kroz osnaživanje savjesnih, odgovornih i aktivnih građana”, navodi se u saopštenju NVO Naša Budućnost i objašnjava da je volonterizam jedno od glavnih sredstava i ciljeva u postizanju razvoja zajednice.

Kako kažu, mladi Nikšića su identifikovali problem neuređenosti šetališta Vita Nikolića koje se nalazi u okviru zaštićenog objekta prirode, park-šume Trebjesa. 

”Našom logistikom i njihovim angažmanom ovom akcijom će se obnoviti dječije igralište. Ako sve bude išlo po planu do kraja godine ćemo imati još jednu akciju uređenja šetališta. Mladi su motivisani da aktivno učestvuju u ovakvim akcijama, te smatramo da su stvoreni uslovi i za formiranje volonterskog centra u Nikšiću”, zaključuje se u saopštenju povodom početka akcije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.
U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.