Sjutra počinje manifestacija “Dobri duh Nikšića”

stari_trg_nova_www
www.skyscrapercity.com
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2015. u 20:41

Opština Nikšić i JU „Zahumlje“ u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću i Septembarskih dana, u petak 18. i subotu 19. septembra, organizuju manifestaciju „Dobri duh Nikšića“.

Manifestacija obuhvata više segmenata koji će se održavati na Trgu slobode.

Sjutra program počinje u 10h održavanjem turnira Pjetlića u malom fudbalu i organizacijom likovne kolonije. Od 11.30h  je predviđen defile članova kulturno-umjetničkih društava i plesnih klubova od hotela „Onogošt“ do Trga slobode i kulturno-umjetnički program koji će početi u 12h.

U večernjim časovima, s početkom u 20:00h biće organizovano veče „Kako treba s’ besmrtnošću zborit“, što predstavlja omaž nikšićkim pjesnicima: Vitomiru Vitu Nikoliću, Vukmanu Otaševiću, Milanu Dugu Krivokapiću i Draganu Raduloviću.

 I u petak 18. i subotu 19. septembra na Trgu slobode predviđeno je izlaganje raznovrsnih proizvoda građana iz umjetničke, privredne i poljoprivredne djelatnosti.

U subotu, 19. septembra u Nikšićkom pozorištu u 20h, biće upriličena tribina „Kultopis“, čiji je gost Miodrag Skale Gvozdenović, proslavljeni sportista. Razgovor će voditi Milorad Đurković, istaknuti sportski novinar i komentator.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.