Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sjutra počinje manifestacija “Dobri duh Nikšića”

stari_trg_nova_www
www.skyscrapercity.com
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2015. u 20:41

Opština Nikšić i JU „Zahumlje“ u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću i Septembarskih dana, u petak 18. i subotu 19. septembra, organizuju manifestaciju „Dobri duh Nikšića“.

Manifestacija obuhvata više segmenata koji će se održavati na Trgu slobode.

Sjutra program počinje u 10h održavanjem turnira Pjetlića u malom fudbalu i organizacijom likovne kolonije. Od 11.30h  je predviđen defile članova kulturno-umjetničkih društava i plesnih klubova od hotela „Onogošt“ do Trga slobode i kulturno-umjetnički program koji će početi u 12h.

U večernjim časovima, s početkom u 20:00h biće organizovano veče „Kako treba s' besmrtnošću zborit“, što predstavlja omaž nikšićkim pjesnicima: Vitomiru Vitu Nikoliću, Vukmanu Otaševiću, Milanu Dugu Krivokapiću i Draganu Raduloviću.

 I u petak 18. i subotu 19. septembra na Trgu slobode predviđeno je izlaganje raznovrsnih proizvoda građana iz umjetničke, privredne i poljoprivredne djelatnosti.

U subotu, 19. septembra u Nikšićkom pozorištu u 20h, biće upriličena tribina „Kultopis“, čiji je gost Miodrag Skale Gvozdenović, proslavljeni sportista. Razgovor će voditi Milorad Đurković, istaknuti sportski novinar i komentator.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Nikšićka policija je Osnovnom državnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv Lj.K. (47) zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo prevara u osiguranju.