Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sjutra punjenje kanala HE Perućica

_0dm6507_resize_1
epcg.com
  • Autor onogost.me
  • 04.09.2016. u 14:29

Punjenje dovodnog sistema Hidroelektrane (HE) "Perućica" počeće sjutra, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

Stoga su upozorili stanovništvo koje gravitira tom području na moguće opasnosti, uz apel da ne izvode aktivnosti za potezu punjenja.

“U ponedeljak, 5. septembra 2016. godine, nakon završenog  remonta, počinje punjenje dovodnog  sistema HE ‘Perućica’ u sedam sati ujutro. Zbog toga obavještavamo javnost, prije svega mještane naselja koji gravitiraju tom području,  na moguće opasnosti i molimo ih da ne izvode bilo kakve aktivnosti na potezu punjenja: brana Slano, kanal Opačica, brana Vrtac, kanal Zeta 1, kompenzacioni bazen i ulazna građevina”, navode iz EPCG.

Istakli su da sjutra počinje punjenje kanala, kompenzacionog bazena i tunela, u utorak slijedi punjenje cjevovoda i ispitivanja, a u srijedu, 7. septembra, ponovo će početi proizvodnja u HE “Perućica”.

 

rtcg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.