Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sjutra se obilježava prvi rođendan „Volontersko socijalnog servisa“

page_volonteri_0
  • Autor onogost.me
  • 04.12.2015. u 14:10

Udruženje Volonteri Crne Gore, sjutra proslavlja prvi rođendan „Volontersko socijalnog servisa“ kojim su donirali više od 15.000€ u hrani najugroženijim porodicama u opštini Nikšić.

Press konferencija povodom događaja će biti organizovana na platou ispred Gradske kuće sa početkom u 10h. 

„Povod za organizaciju konferencije, jeste želja organizatora da pokaže koliko su državne i lokalne institucije zaintresovane za pomoć organizacijama koje se na pravi način bave socijalnom zaštitom stanovništva. Na press konferenciji će govoriti Marina Došen projekt službenik i Mirko Pavićević lice za zastupanje“, stoji u saopštenju ovog udruženja.

Tokom prve godine postojanja servisa 70 porodica ili preko 400 korisnika servisa, na kućnu adresu dobijali su mjesečne namjernice potrebne za život.

„Dokaz kolika je humanost na djelu, predstavlja 30 aktivnih volonterskih udruženja, koji su svakodnevno u prostorijama dostupni za sve zaintresovane građane”, zaključuje se u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uprava za statistiku Monstat raspisala je po treći put tender za nabavku softvera koji će građani koristiti za kontrolu svojih podataka vezano za popis stanovništva u Crnoj Gori.