Ski centar Vučje: Čekajući snijeg

share2015-02-03-eafe50503a1115d06bc1edae0268668c58778c28770170c5c0a5099987cd8f63-picture
arhiva
  • Autor onogost.me
  • 03.01.2016. u 16:09

U Nikšiću je sinoć snijeg pao tek toliko da „obijeli“, a u ski Centru Vučje, gdje ga s nestrpljenjem očekuju, svega desetak santimetara. Dovoljno tek za ljubitelje sankanja. 

Menadžerka Ski centra Vučje, Vanja Tomašević, ističe s druge strane, da se ipak mogu pohvaliti odličnom posjetom tokom novogodišnjih praznika.

„ U toku novogodišnjih praznika smještajni kapaciteti su bili u potpunosti popunjeni, a svi prisutni su uživali u prijatnoj atmosferi”, kazala je Tomašević za CdM.

U Ski centru Vučje, pored redovnih aktivnosti, i ove godine će biti aktuelna škola skijanja za djecu školskog i predškolskog uzrasta.

“Kad su najmlađi u pitanju, novitet je i ski vrtić koji će biti u funkciji tokom cijele sezone. Termini za školu skijanja počinju već od 11.januara i trajaće sve do kraja marta”, kazala je Tomašević.

Naravno, jedan od najvažnijih događaja i ove godine biće Snow dance, manifestacija koja je, svojim sportsko – zabavnim karakterom, pobrala simpatije ljubitelja zimskih čarolija širom regiona.

Prošle godine ovaj događaj organizovan je sredinom marta. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U južnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a u sjevernim i centralnim povremeno dolazi do mećave i zbog niskih temperatura mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).