Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ski centar Vučje: Čekajući snijeg

share2015-02-03-eafe50503a1115d06bc1edae0268668c58778c28770170c5c0a5099987cd8f63-picture
arhiva
  • Autor onogost.me
  • 03.01.2016. u 16:09

U Nikšiću je sinoć snijeg pao tek toliko da „obijeli“, a u ski Centru Vučje, gdje ga s nestrpljenjem očekuju, svega desetak santimetara. Dovoljno tek za ljubitelje sankanja. 

Menadžerka Ski centra Vučje, Vanja Tomašević, ističe s druge strane, da se ipak mogu pohvaliti odličnom posjetom tokom novogodišnjih praznika.

„ U toku novogodišnjih praznika smještajni kapaciteti su bili u potpunosti popunjeni, a svi prisutni su uživali u prijatnoj atmosferi”, kazala je Tomašević za CdM.

U Ski centru Vučje, pored redovnih aktivnosti, i ove godine će biti aktuelna škola skijanja za djecu školskog i predškolskog uzrasta.

“Kad su najmlađi u pitanju, novitet je i ski vrtić koji će biti u funkciji tokom cijele sezone. Termini za školu skijanja počinju već od 11.januara i trajaće sve do kraja marta”, kazala je Tomašević.

Naravno, jedan od najvažnijih događaja i ove godine biće Snow dance, manifestacija koja je, svojim sportsko – zabavnim karakterom, pobrala simpatije ljubitelja zimskih čarolija širom regiona.

Prošle godine ovaj događaj organizovan je sredinom marta. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedm, a potom i eko- parka Blace.
Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.
Nije novost da u Nikšiću fali pedijatara. Novost nije ni da se fasada sa zgrade Dječjeg dispanzera maltene raspada, da je inventar dotrajao, da sobe u kojima borave najmlađi pacijenti vlaže, da su kupatila u izuzetno lošem stanju. Nije novost ni da najmlađi pacijenti decenijama čekaju bolje uslove i da su, izgleda, svi važniji od njih.