Školska godina počinje 1. septembra

skola_mileva_lajovic_lalatovic1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.08.2016. u 12:03

Nastavna godina počeće 1. septembra, a završava se 13. juna iduće godine, predviđeno je Školskim kalendarom za 2016/2017, koji je donijelo Ministarstvo prosvjete. 

Obrazovno-vaspitni rad se organizuje u četiri klasifikaciona perioda, tako da prvi počinje 1. septembra, a završiće se 28. oktobra.

Drugi klasifikacioni period je od 2. novembra do 30. decembra.

Treći klasifikacioni period počinje 23. januara, a završiće se 31. marta 2017. godine, dok će četvrti klasifikacioni period trajati od 3. aprila do 13. juna naredne godine.

Četvrti klasifikacioni period za učenike završnog razreda počeće 3. aprila, a završiće se 19. maja.

Prema kalendaru zimski raspust počeće 31. decembra, a završiće se 22. januara iduće godine, dok će ljetnji raspust početi 14. juna, a završiće se 31. avgusta 2017. godine.

Kalendarom je, između prvog i drugog klasifikacionog perioda, planiran odmor za učenike u trajanju od dva dana, 31. oktobra i 1. novembra.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.