Školska godina u Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi počinje 11. septembra

JU Srednja Ekonomsko-ugostiteljska škola
 • Autor onogost.me
 • 02.09.2023. u 15:54
Školska godina u nikšičkoj Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi umjesto u ponedjeljak, 4, počeće 11. septembra.

Razlog odlaganja početka školske godine su radovi na objektu.

„JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola iz Nikšića je jedna od škola u kojoj se trenutno sprovodi projekat rekonstrukcije „Unapređenje energetske efikasnosti u javnim zgradama“. Od strane izvođača radova upoznati smo smo da zbog velikog obima poslova nijesu u mogućnosti da pripšreme učionice do predviđenog početka nastavne godine.

U skladu sa članom 64 stav 1 i 3 Opšteg zakona o obrazovanju i vaspitanju početak nastavne godine u JU Srednaj ekonomsko-ugostiteljska škoal je odložen za ponedeljak, 11. septembar 2023. godine.

Sve informacije o odjeljenjiima, smjenama i rasporedu časova biće postavljeni na fejsbuk nalogu škole i sajtu škole kojem možete pristupiti na adresi https://eus-nk.edu.me“, saopštili su iz škole.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).