Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Slobode lišeno šest vozača, Nikšićanin vozio sa 2,13 promila alkohola u krvi

policija
Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 11.12.2023. u 09:12
Policija je u Nikšiću tokom vikenda procesuirala 14 vozača, koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola, od kojih je njih šestoro lišeno slobode.

Kod četrdesettrogodišnjeg Nikšićanina R. S. utvrđeno je da je vozio sa 2,13 promila alkohola u krvi.

"PS OB Nikšić su sprovodeći pojačane aktivnosti na kontroli vozača koji upravljaju vozilima pod uticajem alkohola, u danima vikenda prekršajno procesuirali ukupno 14 vozača koji su zatečeni da upravljaju vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je do privoda Sudu za prekršaje lišeno slobode šest vozača, gdje je R.S. 1980. god. iz Nikšića imao 2,13g/kg, a B.J. 1977. iz Kolašina 2,00g/kg", navodi se u saopštenju CB Nikšić, koje potpisuje komandir Goran Đurđevac.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, nakon dobijanja potvrde i releventnih informacija, privremeno obustaviti priznavanje fakultetskih diploma stečenih na fakultetima u Bosni i Hercegovini koji su obuhvaćeni istragama tamošnjih nadležnih organa, a do okončanja postupaka, u cilju zaštite javnog interesa Vlade Crne Gore. To je jedan od zaključaka Vlade usvojen na predlog Ministarstva.
  Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu ,,Rade Perović” u Velimlju, nakon što je nevrijeme pričinilo štetu na objektu.