Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Uhapšena direktorica ASK-a Jelena Perović

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 17.04.2024. u 14:10
Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) blokirali su jutros zgradu Agencije za sprečavanje korupcije u kojoj vrše pretres. Oko 13. 30 časova policajaci su uhapsili Jelenu Perović, direktoricu ASK-a.

Nakon što je izvršen pretres prostorija Agencije, Perovićeva je u pratnji policijskih službenika ispraćena do policijskog automobila. Lisice koje su joj stavljene na ruke prekrila je kaputom.

U međuvremenu službenici SPO izašli su sa Perovićevom i njenim advokatom Nikolom Martinovićem iz zgrade ASK-a kako bi pretresli njen službeni automobil. Nakon pretresa, vratili su se u službene prostorije Agencije.

Više detalja za sada nije poznato. Očekuje se zvanično saopštenje.

Budžetska inspekcija kontrolisala je Agenciju u sklopu godišnjeg plana, a nalaz je objavljen 22. marta. Ministarstvo finansija je tada nalaz inspekcije uputio je Specijalnom državnom tužilaštvu koje je na osnovu dostavljene dokumentacije formiralo krivični predmet.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Бањанин

   Само напред.Браво Црна Горо.Све их похапсите.Дајте им заставе да се покрију у ћелије, хладно је

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
  U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.