SRK „Nikšić“: Zaplijenjene mreže, parangali, čamac i motor

camac_krivolov1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.07.2017. u 07:37

Sportsko-ribolovni klub „Nikšić“ i Granična policija tokom jučerašnje akcije na Bilećkom jezeru zaplijenili su nedozvoljena sredstva za izlov ribe.

Kako su kazali iz SRK „Nikšić“, zaplijenjeno je šest mreža, tri parangala, čamac i motor.

„Počinioci nijesu uhvaćeni, ali su pronađena nedozvoljena sredstva za izlov ribe. Sve pohvale ribočuvarskoj službi SRD „Nikšić“. Veliku zahvalnost odajemo Graničnoj policiji, sa kojom imamo odličnu saradnju“, naveli su oni i poručili da se akcije i kontrole, kao i očuvanje voda nastavlja pojačano sa ribočuvarima i volonterima SRD „Nikšić“.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Turistička organizacija Nikšić i ove godine, povodom predstojećih praznika organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.
Na samom upisu Filozofskog fakulteta UCG, prema psihologiji sam već gajila ljubav koja je svakim danom postajala sve veća, te je ona do danas uspjela da postane nešto bez čega sebe ne mogu ni da zamislim, riječi su studentkinje Filozofskog fakulteta Milene Abramović (9.53) koja je proglašena je za najbolju studentkinju svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2022/23.