Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Stefan Jokić osvojio četiri medalje na Specijalnoj olimpijadi

stefan_jokic
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.10.2016. u 10:59

Među 150 učesnika Specijalne olimpijade koja je održana u OŠ ''Ilija Kišić'' u Zelenici, istakao se Nikšićanin Stefan Jokić, polaznik Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju. 

On je na svom šestom uzastopnom učešću na tom državnom takmičenju osvojio četiri medalje, i dopunio svoju kolekciju koja sada ima 26 odličja.

Specijalna olimpijada 2016 održana je u prethodna tri dana, a Stefan je osvojio zlato u disciplini trčanje na 100 metara i tri srebrne medalje u disciplinama: košarka (slobodno bacanje), stoni tenis i fudbal. 

Mladi Nikšićanin je pokazao svoj talenat i predodređenost za sport, bez obzira što je riječ o olimpijadi za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u intelektualnom razvoju.

Njegov trener Radovan Dragnić je ponosan na Stefanov uspjeh, koji pokazuje da, kad je talenat u pitanju, ne postoje nikakve prepreke.

Stefan je potvrda toga, kao i oni, mladi, koji nemaju poteškoća u razvoju, ali su bez volje i talenta.

Takmičarska manifestacija održana je u fiskulturnoj sali škole u Zelenici, a prisustvovao je veki broj učenika, roditelja, prijatelja škole, predstavnika institucija i ustanova. 

 

Izvor: zupa.today

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.