Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Stojanović: Sredinom marta svečano otvaranje Doma za stare u Nikšiću

Marija Goranović
 • Autor onogost.me
 • 21.02.2023. u 11:16
Državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalnog staranja Darko Stojanović kazao je u emisiji "Link" na Radiju Crne Gore da, kada su u pitanju osobe koje su nezaposlene, se uvijek pominjalo na koji način se njima može izaći u susret. Ističe da je za sada dogovoreno za penzionere, ali će se ući u razmatranje postoji li opcija da se pomognu i ljudi koji su nezaposleni.

Stojanović je kazao da kada su u pitanju penzioneri koji primaju pomoć, da taj broj uvijek varira.  

Dodao je da materijalna pomoć obezbjeđenja nisu dovoljna da na pravi način pokriju sve te potrebe porodica koje ih primaju.

"Kod svih velikih projekata kao što je projekat otvaranja Doma za stare u Nikšiću, postoje kašnjenja koja mogu biti opravdana ili neopravdana. U ovom slučaju je moralo doći do izmjene neke tehničke dokumentacije, ali mogu da najavim za sredinu marta svečano otvaranje Doma u Nikšiću", kazao je Stojanović.

Istakao je da je u Plavu postavljen kamen temeljac za Dom za stare i da je rok od postavljanja do otvaranja dvije godine.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  1. Direktorica je najavila otvaranje doma 27 vi kažete polovinom marta jel to u redu za građane Nikšića kad čuju na televiziji čitaju na telefone evo godinu dana se priča o otvaranju doma, i jedno pitanje za bolesnike sa demencijom koliko pacijenata primate koji nemaju porodicu mislite li za te ljude ili žene gdjeće, hvala baš ste nas obradovali, jel politika u pitanje

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je juče predmet povodom nedavne izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, da će “s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima” - saznaju nezvanično “Vijesti”.
  Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.