Tadić: Imali smo 15-ak intervencija, vjetar obarao stabla

Oboreno stablo ispred hotela “Onogošt”/onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 03.11.2023. u 14:39
Usljed olujnog nevremena koje je zahvatilo nikšićku opštinu, na nekoliko lokacija oborena su stabla, a jak vjetar dizao je i krovove.

Komandir nikšićke Službe zaštite i spasavanja Slavko Tadić kazao je za Onogošt da su jutros imali 15-ak intervencija.

„Imali smo dva oborena stabla. Intervencije su bile u Kličevu, Staroj varoši. Imamo par otvorenih krovova, tu smo takođe pomogli naših sugrađanima. Imamo jedan poslovni objekat u Kličevu gdje je limena konstrukcija otkrivena. Zasad je sve u redu. Odgovaramo zadacima, vrijeme se smirilo“, kazao je on.

On je pohvalio Komunalnu službu koja je na vrijeme očistila sve kanalizacione odvode i tako, kako je kazao, umnogome im pomogli.

Radnike gradske čistoće jutros su pohvalili i čitaoci portala. Na fotografiji koju su nam poslali vidi se kako radnici čiste ulice po olujnom nevremenu kako bi spriječili začepljavanje odvoda i poplave nikšićkim ulicama.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
  U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).