Tehnopolis: Počela obuka iz oblasti komunikologije

obuka_komunikologija1
tehnopolis.me
  • Autor onogost.me
  • 30.08.2017. u 06:29

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis juče je počela višednevna obuka iz oblasti komunikologije.

Predavač na obuci bila je Marija Stevuljević, ekspert iz oblasti marketinga i komunikacija, koja je učesnicima govorila o značaju i funkciji komunikologije, s posebnim osvrtom na njenu ulogu kada je razvoj turizma u pitanju.

Tokom višednevnog treninga učesnici će imati priliku da čuju više informacija o osnovnim komunikološkim pojmovima i njihovoj primjeni u pozicioniranju klastera, zatim o formiranju i pravilnom plasiranju intencionalnih i objektivnih poruka, kao i o funkcijama informacije i efektima koje poruke mogu imati na stavove i mišljenja turista.

Obuku je organizovao Klaster Agroturizam Nikšić u saradnji sa Inovaciono preduzetničkim centrom Tehnopolis kroz projekat o podršci razvoja klastera. Ovaj projekat je podržan od strane Ministarstva ekonomije.

Izvor: tehnopolis.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.