Tehnopolis ugostio polaznike Access Programa

access
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.01.2017. u 15:25

Učenici Access Programa iz Nikšića i Podgorice proveli su dan intenzivnih sesija u Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis.

”Tehnopolis, na čelu sa izvršnim direktorom, gospodinom Ratkom Batakovićem, je prepoznao značaj ovog programa za učenike i našu lokalnu zajednicu, te su nam ustupili svoje prostorije za rad, a projekt menadžer Jelena Đedović je učenicima održala prezentaciju na engleskom jeziku o Tehnopolisu, njegovom nastanku i načinu rada”, navode iz Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM koje sprovodi Program.

U okviru ostalih aktivnosti, učenici su učestvovali u brojnim zadacima kroz koje su imali priliku da razvijaju komunikacijske vještine, saznaju nešto više jedni o drugima i razvijaju timski duh.

Takođe, tokom kviza učenici su imali priliku da diskutuju i dolaze do zajedničkih rješenja.

”Na kraju su prve tri plasirane ekipe dobile sertifikate i poklone koje su obezbijedili Strana knjiga Nikšić, Educational center Podgorica i ELTAM. Sjajne ideje i kreativnost izrazili su i kroz osmišljavanje poruka o važnosti Access programa za njih”, dodaju iz ELTAM-a o ovoj aktivnosti.

Acess Program finansira Stejt Dipartment preko Američke ambasade u Podgorici.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Crna Gora će tražiti od Turske izručenje Radoja Živkovića i Zdravka Perunovića, bez obzira što se protiv njih pred turskim organima vode krivični postupci. Ta informacija potvrđena je za Portal RTCG od Ministarstva pravde. Živković i Perunović su u Turskoj uhapšeni zbog sumnje da su umiješani u ubistvo osumnjičenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića 8. septembra.
Osnovno tužilaštvo u Nikšiću pokrenulo je prekršajni postupak protiv sveštenika Srpske pravoslavne crkve Mijajla Backovića zato što je sjedio tokom intoniranja državne himne na svečanoj sjednici povodom Dana opštine Nikšić 18. septembra.