Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

TIKA donirala vozilo za prevoz osoba sa invaliditetom

JU Dom starih Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 28.06.2024. u 12:20
Turska organizacija za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) predala je Javnoj ustanovi Dom starih u Nikšiću vozilo za prevoz osoba sa invaliditetom.
''JU Dom starih ,,Nikšić" uručena je izuzetno vrijedna donacija u vidu vozila za prevoz osoba sa invaliditetom, u  vrijednosti od 42,083.07eura bez PDV-a'', saopštili su iz JU Dom starih u Nikšiću.
Iz ove ustanove zahvalili su organizaciji TIKA,  na čelu sa koordinatorkom g-đom Nihal Ersoj, na vrijednoj donaciji koja će, kako su naglasili, veoma doprinijeti unapređenju kvaliteta života korisnika Doma.
''Osim što se navedenim humanim gestom popravilo materijalno stanje Doma, isti je izmamio osmjehe na licima naših korisnika, jer predstavlja pravi primjer kako bi svi oni koji su u mogućnosti trebalo da pomažu najranjivijoj populaciji. Bolji kvalitet usluga koje se pružaju u našoj ustanovi, kao i efikasniji rad i bezbjedniji prevoz više korisnika istovremeno omogućeni su, i izdignuti na veći nivo. Zbog toga, ovaj humani gest prema našim korisnicima ima poseban značaj'', naveli su iz Doma starih.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.