Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

TIKA izrazila spremnost da Domu za stare donira ambulantno vozilo

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 13.02.2024. u 10:20
Turska organizacija za međunarodnu saradnju i koordinaciju TIKA izrazila je spremnost da donira ambulantno vozilo JU Dom starih „Nikšić".

To su navodi u saopštenju Doma starih nakon što su koordinatorka ove organizacije Nihal Ersoj i njen saradnik g-din Asmir Spahić, posjetili tu ustanovu.

“Tom prilikom Ersoj je upoznala v. d. direktoricu Doma starih Jelenu Banjević sa radom te međunarodne organizacije kao i brojnim projektima koji su realizovani u Crnoj Gori uz njihovu pomoć. Uvaženi gosti su u tom smislu izrazili spremnost za donacijom ambulantnog vozila JU Dom starih „Nikšić”. Direktorica Doma starih istakla je brojne benefite najavljene donacije vozila, koje će omogućiti efikasniji rad i bezbjedniji prevoz korisnika”, navodi se u saopštenju Doma starih.

Banjević je naglasila da bi donacija vozila za prevoz osoba s invaliditetom doprinijela većem kvalitetu usluga koje pružaju u ovoj ustanovi, jednoj od najosjetljivijih kategorija stanovništva, a time i radu ustanove.

“Koordinatorka Nihal prepoznala je značaj naše brige i posvećenosti starijima kao posebno ranjivoj, a istovremeno i izuzetno vrijednoj grupaciji našeg društva i kao nastavak dobre buduće saradnje i podrške JU Dom starih Nikšić najavila je donaciju vozila za prevoz osoba s invaliditetom”, navodi se u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Premijer Milojko Spajić kazao je da akcija hapšenja bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića i nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića svjedoči o stepenu infiltracije organizovanog kriminala u institucije sistema, koje su stvorene za vrijeme bivših vlasti.