Tokom Lake fest-a uhapsili 14 vozača, tri osobe uhapšene zbog droge

policija_tviter
Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 07.08.2023. u 14:54
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti Zapad – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su preduzimali mjere i radnje prije, u toku i nakon održavanja muzičke manifestacija Lake Fest 2023 koja je održana u Nikšiću, na prostoru pored jezera Krupac, od 4. do 6. avgusta u vremenu od 200 do 4 časa, a u cilju održavanja stabilnog javnog reda i mira, bezbjednosti saobraćaja i sprječavanja izvršenja krivičnih djela. Muzičkoj manifestaciji je tokom tri noći održavanja prisustvovalo oko 15.000 građana iz Crne Gore i okruženja.

“Tokom petka, subote i nedjelje preduzimajući mjere pojačane kontrole bezbjednosti saobraćaja policijski službenici su sankcionisali 69 vozača zatečenih da upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, u vezi čega su podnijeli 40 prekršajnih prijava, izdali 29 prekršajnih naloga i uhapsili 14 lica”, saopštila je policija.

Napominju da su u periodu od 4. do 6.avgusta 2023. godine registrovane dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, dok nije bilo narušavanja javnog reda i mira i izvršenih krivičnih djela.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su takođe, tokom održavanja navedene muzičke manifestacije, postupali po planskim aktivnostima usmjerenim na sprječavanje zloupotreba opojnih droga.

“S tim u vezi, policijski službenici su prekršajno procesuirali 10 lica zbog izvršenih prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga, od kojih su uhapšene tri osobe”, navodi policija

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).