Tokom vikenda uhapšeno 58 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 10.07.2023. u 09:40
Tokom vikenda je u Crnoj Gori uhapšeno 58 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a evidentirane su 64 saobraćajne nezgode, u kojima je pet lica zadobilo teške, a 14 lica lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

“U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 211 prekršajnih prijava, izdali 1.183 prekršajna naloga, oduzeli 26 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.”, navodi se u saopštenju UP.

Iz Uprave policije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.
  Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.