Transparenti podrške Premijeru Milu Đukanoviću osvanuli u Nikšiću

milo
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.10.2015. u 07:12

Nekoliko transparenata sa porukom „Milo uz tebe su Rastoci“ osvanulo je jutros u Nikšiću.

Čitalac portala Onogošt poslao je jutros na mail naše redakcije fotografije sa nekoliko lokacija u Rastocima, a jedan od transparenata nalazi se i pored samog ulaza u Gimnaziju „Stojan Cerović“.

Šta je motiv za ovakav čin vjerovatno znaju samo oni koji su postvaili transparente, a moguće i da je u pitanju jedan oblik reakcije na podgoričke proteste koji su u organizaciji Demokrtskog Fronta bili usmjereni protiv Vlade Crne Gore na čijem je čelu  Đukanović. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Turistička organizacija Nikšić i ove godine, povodom predstojećih praznika organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.
Na samom upisu Filozofskog fakulteta UCG, prema psihologiji sam već gajila ljubav koja je svakim danom postajala sve veća, te je ona do danas uspjela da postane nešto bez čega sebe ne mogu ni da zamislim, riječi su studentkinje Filozofskog fakulteta Milene Abramović (9.53) koja je proglašena je za najbolju studentkinju svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2022/23.