Tražimo pripravnike, prijavi se

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 25.10.2023. u 07:50
Svršeni visokoškolci imaju mogućnost da se do 18. novembra prijave na Program stručnog osposobljavanja i izaberu svog poslodavca. Firma Rubik i portal Onogošt pozivaju bas njih da budu dio ekipe koja želi da uvijek bude pri ruci Nikšićanima i da zajedno kreiramo lice našeg grada.

Portal Onogošt traži 10 pripravnika – novinara koji su diplomirali Novinarstvo, Sportsko novinarstvo, Crnogorski jezik i južnoslovenske književnosti, Crnogorski jezik i književnost, Žurnalistiku, Sportski novinari i treneri, Sociologiju, Komunikologiju i medije, Vizuelne umjetnosti.

Firma Rubik traži jednog kandidata koji je diplomirao Matematiku i računarske nauke – Računarstvo i informacione tehnologije.

Tokom obavljanja stručnog osposobljavanja pripravnici će steći znanje iz navedenih oblasti, raditi na podizanju svijesti o temama značajnim za naše društvo i grad, kao i raditi na ličnom i profesionalnom razvoju.

Pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja, odnosno sa visokim obrazovanjem i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje.

Prijavljivanje za buduće korisnike programa obavlja se elektronskim putem, preko portala eUprave.

Rok za prijavu je do 18. novembra 2023. godine do 15 sati.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam pisati na mail [email protected] i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.