Trogodišnja Nikolija mora da nastavi logopedske tretmane u Beogradu

NVO Happy life.
 • Autor onogost.me
 • 27.06.2023. u 14:54
Trogodišnjoj Nikoliji Perunović potrebno je oko 3000 eura da bi nastavila logopedske tretmane u Beogradu gdje je već provela jedan period, a sada treba da boravi naredna dva mjeseca za šta je još potrebno oko 3000 eura za terapije i smještaj, saopšteno je iz NVO Happy life.

“Nikolija Perunović iz Nikšića je do sada prošla liječenje u Turskoj i Beogradu sa vidnim napretkom, izgovara riječi, ima koncetraciju. Ova sredstva ne mogu obezbijediti jer majka ne može da radi, a sva primanja koja je imala su ukinuta”, kazali su iz ove NVO.

Nikolijin otac je, kako su kazali, stradao sa trideset godina od strujnog udara pa su ona i majka ostale same.

Nikolija ima, kazali su oni, sedmogodišnju sestru koja boluje od autizma, epilepsije i cerebralne paralize i koja se od rođenja liječi.

Nikolijina sestra je, dodaje se, liječena i van Crne Gore.

“Da bude gore majki i Nikoliji je isključena struja. Molimo vas, kao porodica, pomozite nam. Vjerujemo u vas. Volja dobrih ljudi nam je jedina nada“, stoji u apelu Nikolijine porodice. Porodica se zahvaljuje svima koji su pomogli do sada i nesebicno bili uz nas.Posebnu zahvalnost medijima koju su u svakom trenutku bili uz nas”, navode iz NVO Happy life.

Svi koji mogu i žele da pomognu malenoj Nikoliji da nastavi svoj napredak i liječenje u Beogradu mogu to da urade uplatom na Nikolijin žiro račun:

Nikolija Perunovic

535–0100200161062–34

Uplate iz inostranstva mogu se obaviti putem računa ME25535013050001311885, na ime Nikolija Perunović, Kapino polje bb, Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.