Kovačević i Vuković čestitali Osmi mart: “Stvoriti uslove u kojima Nikšićanke mogu da se ostvare u punom potencijalu”

onogost.me/SO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 08.03.2023. u 10:42
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević i Skupštine opštine Nemanja Vuković čestitali su Međunarodni dan žena, 8. mart.

“Trudićemo se da stvorimo uslove u kojima žene iz našeg grada mogu da se ostvare u punom potencijalu na svim poljima. Jer Nikšićanke to zaslužuju. One su i u najtežim vremenima dokazivale da Nikšićanka nije riječ nego titula, uspijevajući da sa ono malo brašna i soli naprave čudo, da naše porodice prežive i najteže periode. Dolazi vrijeme za nova čuda koja treba da čine u razvoju i napretku našeg grada. Na nama je da im damo mogućnosti da nam pomognu i rezultati sigurno neće izostati”, naveo je Kovačević u čestitki.

On je putem Fejsbuk profila sugrađankama zahvalio na svemu “što su činile, činite i što ćete činiti za naše porodice, grad i zemlju.”

“Vi ste temelj ovoga društva”, poručio je Kovačević.

Vuković je kazao da su dame oduvijek istinski oslonac našeg društva, garant napretka i svega lijepog što priželjkujemo i za šta se borimo.

“Stoga želim da nastavimo zajednički koračati putem izgradnje savremenog društveno-političkog ambijenta, sa jednakim pravima i šansama za sve. Jedan od naših prioriteta i ubuduće će biti unapređenje ekonomskog i socijalnog položaja žena, kroz svesrdnu podršku ženskom preduzetništvu, kao i svim drugim inicijativama koje za cilj imaju borbu protiv rodne diskriminacije i afirmaciju uloge žena u društvu. Siguran sam da ćemo u tome uspjeti”, naveo je Vuković.

On je poželio damama uspjehe na ličnom i profesionalnom planu.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. uplati te vi doprinose za period od 2009 do 2015 da možemo normalno da primamo penziju.Od čestitke ništa porazne riječi.Penzije su i ovako bjedne.Pozabavite se tom problematikom .

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
  Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.